fredag 28. januar 2011

Endelig helg

Nå er det helg igjen. Helgen er hellig her i heimen. Selv om det er helg, har jeg stortsett samme døgnrytme som resten av uka. Det vil si at jeg står opp alene og har to-tre timer med strikking og husmortv (Norge Rundt, Lark Rise to Candelford, o.l) før Mr Darcy står opp.
På torsdag fikk jeg pakke i posten!! Jeeei!
Endelig kom mine nye tre venner, isoporhoder til luene mine. Bestilte de fra en parykkhandler i Oslo. Tok litt tid, siden de hadde ikke så mange inne på lager. Men jeg venter gledelig jeg, bare jeg får de til slutt. Bestilte også tre til søstra mi. Så her ser dere to av Arne og Carlos luene jeg har strikka.




I dag skal jeg sende disse. Å det skal bli deilig å få de ut av huset. Og håper de kan varme noen føtter i det kjølige sørnorge.

Ha en fin helg alle sammen!

tirsdag 18. januar 2011

Arne og Carlos lue

Hadde en plan om å gjøre ferdig alt av strikkebestillinger før jeg strikket noe bare for gøy! Men jeg har syndet og måtte bare strikke denne lua fra Arne og Carlos sitt luehefte. Synes den er KUL!


Men nå er det tilbake til siste par russesokker av 7. Skal aldri mer strikke så mange par av samme mønster, kjenner jeg er kvalm av hele mønstret. Men har iallefall lært noe. Skal bli godt å få de ut av huset!

Her ser dere Dexter i sin vante tiggerstilling. Sitter å ser på meg med dådyrøyne og bare med ett øya. Pussig katt. Men tenker det snart er jubelbrus i kattehjerte hans, siden vi snart skal koke seifilet til han.



lørdag 15. januar 2011

Give Away hos Ivrig


Nydelig kinesisk garn i give away hos Ivrig. Kjempefin blogg som jeg anbefaler ett besøk :)

mandag 10. januar 2011

Give Away på Matpakkebloggen!


Matpakkebloggen har giva away:) Sjekk den fantastiske matboksen!!

Fantastisk blogg, med mange gode tips og inspirasjon:)