søndag 19. juni 2011

Jeg har vært ute på EVENTYR!


Jeg er utrolig heldig. Jeg bor på ei eventyrøy. Vi er jaggu flink til å klage på alt mulig som vær og vind, kjøpesenter mangel og alt vi ikke har. Men det har jeg sluttet med. For vi har mye her som ingen andre har. Og en ting ingen andre har og de fleste kan misunne oss. Vi har Adlys Eventyrsalong. For noen år siden la søstrene Adly og Hanna Bergan ned sin sy/stoffbutikk i Harstad. De var da over 90 år. Og har drevet butikken i en mannsalder, og de leverte stoffer til de store teatrene og de lokale sydamene. Wenche Foss var bland annet en av kundene. Når søstrene la ned butikken kjøpte Teaterklubb`81 den. Og nå har de en unik liten stoffbutikk som vi som er aksjonærer kan handle i. Man må eie en aksje for å kunne handle der. Så i går var vi innom der. De har ikke vanlige åpningstider, men er man heldig og har flaks møter vi på trivelige Anne-Karin bak disken der. Og i går hadde hun åpent for Sortland Quiltelag som var på tur. Og da sneik vi oss inn :)
Her finnes stoffer fra de fleste tiår. Krimpeline, bomull, ullstoffer, kantebånd, glidelåser, tråd, knapper og mye mer. Jeg har aldri sydd før, men nå har jeg kjøpt meg stoff og bånd. Starter i det små med en duk. Så blir det nok en tur innom litt seinere i sommer.
Plakatene og skiltene har de også fått med.
Og hyllemeter på hyllemeter med nydelig stoffer fra en svunnen tid. Anbefaler alle som har mulighet og lyst å dra innom. De har åpent hver første lørdag i månden. Og hver lørdag i løpet av juli. Men du må være aksjonær. En aksje koster 200 kr.



onsdag 8. juni 2011

Pludrehanne i gi-bort modus!


En av bloggene jeg er innom daglig har en give-away pågående. Jeg anbefaler alle å ta en titt hos Pludrehanne. Sprek dame fra samme fylke som meg!