lørdag 9. april 2011

Scrappetreff i går

Av og til er jeg på scrappeklubb. Jobben til samboeren har i ett par år hatt en scrappeklubb for oss "armywifes". Og av og til har vi scrappetreff. Det hadde vi i går. Må ærlig innrømme at når det kommer til scrapping har jeg mine gode og dårlige sider. Kutting, klipp, lim og skjæring går supert. Men når jeg kommer til pynting føler jeg meg som en analfabet, fargeblind eller tonedøv. Derfor så er det så gøy når vi får besøk av en designer. Så her ser dere hva Unni, designer ved TreL klarte å lære meg. TreL er en scrappebutikk i Bodø. Men eieren kommer herfra og er kjempeglad når hun får komme hjem og inspirere oss. Anbefaler alle bodø-damer til å ta turen innom TreL. I løpet av juni flytter hun butikken sin til gågata, der Adelesmann var før. Og hun er har gode priser også.

Her er ett eske-kort. Tok litt tid å lage, men hva gjør vel det når det er så fint?
Inni eska er det ett kort som man kan skrive på. Er dere ikke imponert av meg? Jeg er iallefall det. Og veldig stolt.Her er ett tag-kort. Et raskt kort å lage, og kjempe fint. Bakpå taggen er det laget en liten lomme, som man kan putte penger eller gavekort eller noe annet i.
Øverst på ønskelisten min nå står en Cuttelbug. Og det tror jeg at jeg må gå til innkjøp av i sommer.

Det har vært litt stille her nå. Men det kommer av mange ting. Hovedsaken er at det ikke har vært så mye strikking. Skuldrene har vært litt lite samarbeidsvillig. I tillegg har ikke døgnet nok timer. Til helga er det Rock Mot Rus her, og det tar litt tid. Og før rockemønstringa er ferdig skal damene i Landsbyjul ha stand på et market (palmesøndag). Så prøver å få gjort litt til da også. På bilde ser dere mine to nieser som er på strikkebesøk til Tante Lotte. Storjenta er blitt veldig flink, strikker fint og jevnt. Ikke værst til å være 10 år. Lillejenta har fortsatt endel å lære. Men det skal ikke stå på viljen der.

Så har kong viner vært på raid her igjen. Her er forrige ukes utsikt fra stua vår. Og Mr Darcy var selvfølgelig borte på kurs. Men snømåka fikk kjørt seg iallefall. Lykken på slike dager må være en traktor. Men nå er grusen framme igjen. Den kom tilbake samtidig som mannen i huset. Snakk om tilfeldigheter.

Og så trøttingen som ikke liker snøvær. Her sover han sin søte drømmesøvn blant strikkemønstre og garn. Deilig å være katt tror jeg. Iallefall om man har det slik som Dexter.

4 kommentarer:

 1. Så flotte kort! Vinterbilde er flott, men ikke nå!
  Ønsker deg en fortsatt god dag!

  SvarSlett
 2. Så flotte kort. Imponert jeg.
  Og herlige pusekatten, ligner litt på vår herremann.

  SvarSlett
 3. Nydelige kort og for en herlig katt,du har.

  SvarSlett
 4. Så fint! Hihi, bare å glede seg til bursdagskort i høst ;)
  Har en award til deg i bloggen min; http://nragnhild.blogspot.com/2011/04/award.html

  Lykke til med Rock mot rus!!

  SvarSlett