fredag 31. desember 2010

Godt Nytt År

Endelig er det 2011. En nok så mørk og stormfull start på det nye året. Så i skrivende stund er det stille og fredelig her i huset. Bare meg og pus som er våken. Lite liv ute, bortsett fra endel vind. Men pus og jeg har fyrt i peisen og ser på Norge Rundt kavalkade for 2010.


Julen har vært fredelig her. For første gang har vi feiret jul helt alene, og det var i grunnen fantastisk. Null stress og man kan gjøre hva man vil når man føler for det. Så ikledd nyinnkjøpte pysjamaser har vi kosa oss.

Litt har jeg produsert. Nesten tre par tova tøfler. Og holder på med en bestilling på russelester. Snart ferdig med fjerde paret, og har fortsatt tre par til før jeg er ferdig.Ei venninne har bursdag i disse dager, hun er en ivrig kordame. Så derfor var jeg nødt å kjøpe garnpakken på denne kordama. Mønstrer og garn er kjøpt på min nye favoritt strikkebutikk. Den blå tråd på Sortland. Anbefaler alle som er i nærheten å ta turen dit.


Dama er strikka i Lett Lopi og litt bomullsgarn.

Håper alle får ett fredfullt og produktivt 2011.

8 kommentarer:

 1. Artig kordame :) Godt nyttår til deg og dine!

  SvarSlett
 2. godt nyttår til deg og dine :) Høres ut som en deilig fredelig morgen. Og for en stilig kor dame!! faller nok i smak! Og russelester er noe av det fineste som finne! ha en flott dag videre!

  SvarSlett
 3. Så ivrig du har vært i julen...Flotte sokkker du har strikket:)Trur nok kordama blir gld for dama dy har strikket til henne...

  Godt nytt år til deg og dine

  SvarSlett
 4. her har det også vært Pysjamas-Jul, ville ikkje hatt det anderledes på noen måte! JUL=KOOOS!!!

  Kos deg og ha en flott Nyttårs dag!

  Klem Vibbedille ;))

  SvarSlett
 5. godt nytt år. Så flotte tøfler du har laget. og dama var herlig.

  SvarSlett
 6. Så herleg kordame:) Godt nytt år!

  SvarSlett
 7. Så fine sokker du har strikket og kordamen var jo til å bli i godt humør av :-)) Et Riktig Godt Nytt År Ønsker Jeg Deg. Og foresten gratulere med ny blogg. Jeg legger meg til som følger og legger bloggen din inn i sidebaren, da er det så lett å finne veien tilbake til bloggen din.

  SvarSlett
 8. Ser ut som dere har hatt en deilig julefeiring :) Godt nytt år!

  SvarSlett