fredag 28. januar 2011

Endelig helg

Nå er det helg igjen. Helgen er hellig her i heimen. Selv om det er helg, har jeg stortsett samme døgnrytme som resten av uka. Det vil si at jeg står opp alene og har to-tre timer med strikking og husmortv (Norge Rundt, Lark Rise to Candelford, o.l) før Mr Darcy står opp.
På torsdag fikk jeg pakke i posten!! Jeeei!
Endelig kom mine nye tre venner, isoporhoder til luene mine. Bestilte de fra en parykkhandler i Oslo. Tok litt tid, siden de hadde ikke så mange inne på lager. Men jeg venter gledelig jeg, bare jeg får de til slutt. Bestilte også tre til søstra mi. Så her ser dere to av Arne og Carlos luene jeg har strikka.
I dag skal jeg sende disse. Å det skal bli deilig å få de ut av huset. Og håper de kan varme noen føtter i det kjølige sørnorge.

Ha en fin helg alle sammen!

8 kommentarer:

 1. Tenker det blir deilig å sende fra seg den bestillingen, ja. Men akk så flotte de ble. Grattis med nye hoder, og flotte luer til å ha på hodene

  SvarSlett
 2. Du e så flink charlotte!!

  Hvor fant du oppskrifta på den blå carlos & arne lua? Kanskje selv æ klare å strikke den? :D
  Ha ei super helg snuppa :D

  SvarSlett
 3. Så flott luer. Og for noen fantastiske sokker!!
  Mottaker blir nok superfornøyd med de :)

  SvarSlett
 4. Iris: Kjøpte hefte med mønster på de, så det e bare å spring over plenen så skal du få låne:)
  Bestillinger er alltid herlig å få sendt avgårde. Men har lært, aldri ta opp en bestilling på 7 sokkerpar med samme mønster. Det er grusomt etter tredje paret:)

  Hodene er jeg veldig fornøyd med!

  SvarSlett
 5. Så flotte sokker! OGsåså mange! Imponert.
  Flotte luer! Gøy med luer.

  SvarSlett
 6. Så mange fine strikkerier :D

  SvarSlett
 7. det er iallefall NOK sokker:)

  SvarSlett
 8. Nååå! Sånn hode er så smart! Og sirkellua var kul, jeg fikk lyst til å stå opp og strikke... Med tanke på at jeg skal på jobb om seks timer er det vel ikke så smart, men ;)

  klem

  SvarSlett