mandag 29. august 2011

Back to life... back to reality!Ferien er over og skoleåret er startet. Endelig kommer de faste rutinene tilbake. Og høstmørke senker seg. Stearinlys og strikking, mens det hustrige regnværet er utenfor. Men pinnene har ikke vært helt rolig i sommer. Har blitt noen par Bella-votter. Strikket i Alfa og Viking Øko-alpakka. De blir utrolig gode og myke i det alpakkagarnet.Noen flaggvotter ble det også. Her er ett par i damestørrelse og ett par i 11 - 14 år. Er det bare meg eller blir de ofte små når man strikker etter mønster? Men fine ble de. Har brodert korset på flagget, er ikke helt fornøyd med broderinga. Men men..

Nå har jeg lagt opp en fiskelue og ett par tova votter. Må jo ha ett par prosjekter hele tiden.

Er glad hverdagen er tilbake. Ferie er fint, men jeg er ikke laget for å gå hjemme. Ferien tilbrangte vi to uker av i Hellas. Ellers har jeg vært hjemme og Mr Darcy har vært på jobb i Canada. Men nå er han hjemme igjen :) Skal blogge litt fra ferien seinere. Satser på at blogginga også tar seg opp nå som hverdagen kommer tilbake.

3 kommentarer:

  1. Bella <3
    Skal snaaaart driste meg til å prøve jeg også... :p For de er så fine!

    SvarSlett
  2. Syns du har vært flink i sommer, her har det vært dårlig med håndarbeid hele sommeren, men de siste ukene har jeg begynnt på mange nye prosjekter:-)
    Når jeg er ferdig med et prosjekt eller to skal du ikke se bort fra at jeg kommer snikende bortover for å lære meg å strikke Bella Mittens :-D

    SvarSlett