søndag 18. september 2011

Koselige folk og koselig garn!

Forrige helg var vi i Tromsø, og selvfølgelig klarte jeg ikke å gå forbi Fingerbølla uten å ta turen innom. 4 nøster av dette herlige garnet ble med meg hjem. Og jett hvem som har en ny favoritt nå?? Hverdags fra Du Store Alpakka var bare fantastisk! og veldig drygt. Blandingen alpakka og peruiansk ull er herlig! Så da måtte det bare på pinnene med en gang!

Ett perfekt garn til kattevotter. Og fine farger om jeg skal si det selv! Brukte så lite garn, så tror det blir iallefall 2 par til av de 4 nøstene.

Var innom en butikk på fredag for å se om jeg fant noe godis til helga. Da så jeg denne herligheten. Verdens nydeligste saftdunk! Den som hadde hatt en slik moped! Dunken ble med meg hjem, og den var også veldig god! Anbefales :) (lurer på om jeg har holdt meg innenfor visse lover ang reklame for ymse drikkevarer)

Og så måtte jeg bare ta med ett bilde fra i sommer. Mr Darcy og min kjære tante, bilde er tatt på hjemplassen min i sommer. Nydelige folk og nydelig vær!


3 kommentarer:

  1. Spennende med nytt garn. Jeg må nok teste dette jeg også. Flotte votter.

    SvarSlett
  2. Fine votter!! og så ble jeg helt yr da jeg så at nye Vakre Hjem er kommet! Ha en god søndag

    SvarSlett
  3. Fine, fine votter! Har enda ikke laget slike, enda jeg fikk mønsteret i kalenderen i fjor... Men du veit meg og to like... ;)

    SvarSlett