søndag 29. januar 2012

Snart er januar over...

....og vi er velsignet med et himmelsk vær her nord på øya vår. 29.januar, tørr og fine veier, stålis på vannet til hytta vår og ikke minst er sola tilbake!!


Her ser dere hytta vår, ganske så koselig og ligger langt unna vei og bilstøy. Vi planlegger litt oppussing og bygging av ny vedbu. Så har tilbragt helga der for å rydde i den gamle som vi skal rive så fort vi får den tømt.


Sola er tilbake og viser sine fineste farger til oss. Disse bildene er ca en uke gammel. Men været er fortsatt like fantastisk!


Her ser dere yttersia av Senja. Fjorden vi ser bugner fortiden av spekkhugger, sild og knølkval. Folk, både lokale og langveisfarende kommer for å se på den spektakulære sildejakta. Har ikke fått lasta opp hvalbilder, men det kommer om ikke så lenge.

Ellers tror jeg mørketia tok meg, har vært lat og trøtt siden før jul. Men føler at med sola, så kom energien. Så satser på en strålende vinter og vår. Og krysser fingrene for at det ikke kommer så mye snø... (kremt.. vi har måket to ganger siden i april...)

Skal ta meg en tur i garnlagret mitt og se om jeg finner garn til et vanteprosjekt. Mr Darcy ønsker seg fotovanter, så må vel se hva jeg klarer å få til :)

1 kommentar:

  1. Nydelige bilder! Ser ut som dere har en flott perle hvor dere kan kose dere. Lykke til med oppussingsprosjektene :)

    SvarSlett