søndag 11. mars 2012

Topp til Tå mars

Månedens tema var BOLEN. Og jeg var glad og lykkelig for at sist jeg var på Sortland hadde kjøpt inn mønster og garn til sauegenseren i det nye hegrehefte fra Dalegarn. Armene strikket jeg på ett par tre skirenn og bolen gikk forholdsvis kjapt den og. Litt snurring på sauene, men ellers gikk det bra. Helt til jeg så slutten....


Det var mange meter for lite av den blå fargen, så ble litt krise. Særlig siden de ikke selger garnet her på plassen. Og det er en smule kjipt å måtte kjøre mange mil for å få tak i det. Så jeg måtte jukse for å bli ferdig. Ett par omganger mindre og litt ekstra gult. Men hadde jo selvsagt forlite garn til å sy sammen under armene. Men mamma var i nærheten av en Daleforhandler som selger hegre i går, så hun berget meg.

Er det noe jeg ikke liker med strikking, så er det juks. Iallefall ikke når det ikke er min skyld. Har skrevet klagemail til dalegarn. Hadde jeg strikket løst, hatt lange trådender o.s.v. skulle jeg ikke sagt noe. Men jeg strikker fast og har aldri hatt problemet tidliger. Og det værste er at det var et og et halvt nøste grønn igjen. Så hvis noen andre skal strikke denne i størrelse 4-5 år, så kjøp ett ekstra nøste blått.
Fikk svar fra dalegarn, men det var bare et lite takk...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar