mandag 21. februar 2011

Det strikkes...

Her strikkes det jevnt og trutt, noen dager mye og andre dager nesten ingenting. I helga har det vært lite strikking, da hadde vi vinterpadletreff her. Dog var vi ikke så mange, men gøy var det. Jeg padla ikke, må nok innrømme at vinterpadling på den nordlige halvkule ikke er helt meg. Men kommer sterkere tilbake til sommeren.

Har strikka litt, her er ett par selbuvotter i vestlandsgarn.

Og ett par russelæsta i perfekt, størrelse hest. Trodde jeg var lei russelæstestrikkinga, men det hjalp på å strikke ett annet mønster enn de jeg strikka så mange par av.


På pinnene har jeg en mariusgenser til en nyfødt liten prins. Er straks halvveis med arm to, og har bolen igjen. Men det går ganske fort unna. Dog er de ensfargede partiene kjedelige. Men neste prosjekt har jeg klart. VM-strikketøyet er ferdig, her blir det en jakke til en liten sjarmør fra Harstad. Håper det blir bra, de har ikke ensfarga Incawool som står i mønstret her, så prøver å strikke den i Lima. Det er sånn høvelig samme tykkelsen på garnet.

Har også strikket ett par dødningehode votter fra Helylle. Etter mye tull med vrangborden, så ble de ferdig. Likte ikke den opprinnelige, så laga min egen. Men har ikke montert de, så de kommer i bloggen seinere.

Litt give away reklame for Snygirl fra Hobbyboden. Ta en tur innom hennes flott blogg.

Ha en fin uke videre!

7 kommentarer:

  1. Så mye fint du lager. Fine votter og lester.

    SvarSlett
  2. Fine strikkerier. Nydelig farge på lima garnet :)

    SvarSlett
  3. Flott handarbeide! Det gjer godt å ha noko mellom fingrane ;)

    SvarSlett
  4. Du e så flink snuppa! :D

    SvarSlett
  5. Her på bloggen var det utrolig mye fint. Russelæstene dine er jo bare supre.

    SvarSlett
  6. Du har laga mykje fint! Eg har så liten produksjon for tida, kjenner på ein gryande senebetennelse:(

    SvarSlett
  7. Her var det mye flott. :)

    SvarSlett